vrijdag 30 september 2011

Was jij er ook vandaag?

De kop is eraf! De eerste dag van de demodagen zit er op! Ondanks het prachtige zomerweer stonden voor tienen de eerste dames al te wachten bij de deur dat is iedere keer weer leuk om te zien! Met een kleine dip rond lunchtijd, was het de hele dag gezellig druk. Bij de workshops moest soms even worden gewacht maar niet al te lang. Natuurlijk moet je al het moois dat er is met eigen ogen komen zien, morgen vanaf 10 uur is iedereen weer van de partij. Onderstaand een kleine impressie van deze dag:


Wilga en Neline met de kaarten uit hun boekje over Don & Daisy


Hennie met de Crealies stanzen en de Sew Easy


Christa met haar perfecte kleurtechniek en de MFT stanzen


Anita en haar prachtige inktjes en natuurlijk warme groetjes!


Petra toont haar kunstwerkjes

Judith met haar geweldige stempels van Different Colors

3 opmerkingen:

 1. ooohhhh wat jammer dat ik er niet bij kan zijn zeg! ik moet werken, nu ja met dit mooie weer ik mag werken, ik hoor wel hoe het is geweest van Dia. Nog heel veel plezier allemaal
  groetjes Sylviavw

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet het er geweldig uit. Al mijn vriendinnen zijn geweest. Ik kon er jammer genoeg niet bij zijn. Een beetje zeer deed dit wel.
  veel liefs,
  Ineke van den Akker

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het was helemaal super was weer blij dat ik bij het team mocht horen op naar de volgende weer

  BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.