maandag 26 september 2011

Doe@demo met ... iets heeeeeeel bijzonders!!!

Wat is het spannend …. Nog vier nachtjes slapen en dan gaat het weer gebeuren …

Maar niet voordat we jullie iets ontzettends leuks hebben verteld. Trouwe bezoekers van de demodagen weten dat

*Monique Lokhorst en Angela van Dorp*


 voorgaande edities ontzettend leuke Make & Take workshops met Magnolia en distress inkt hebben verzorgd. Het goede nieuws is dat je ook dit jaar weer bij Monique en Angela kunt aanschuiven!  Aan tafel bij Monique leer je de fijne kneepjes als het gaat om inkleuren met distress inkt en aan tafel bij Angela verwerk je het door jou ingekleurde afdrukje in een mooi projectje. Wat je precies gaat maken, gaan we nu natuurlijk nog niet verklappen.

Maar ….

Jullie gaan deze keer niet alleen naar huis met een prachtig door jou zelf gemaakt project. Je mag ook nog eens de Magnolia stempel waarmee wordt gewerkt, mee naar huis nemen! En dat is niet zomaar een Magnolia stempel want speciaal voor de demodagen is er een exclusieve en bijzondere Magnolia stempel gemaakt, is dat niet supergaaf? En jij kunt er a.s. vrijdag of zaterdag al mee werken en hem in je bezit krijgen … gewoon door naar de demodagen te komen en voor € 15,00 een workshop te volgen. Tel dat eens bij elkaar op: een workshop van Monique Lokhorst, een workshop van Angela van Dorp, een prachtig projectje EN een exclusieve stempel mee naar huis nemen voor slechts € 15,00. Geweldig toch!!!

Monique mocht al even aan de slag met de nieuwe stempel. We gaan jullie natuurlijk nog niet alles laten zien maar al wel een klein tipje van de sluier oplichten. Nieuwsgierig geworden? Kom dan donderdag nog even terug want dan laten we je hier zien wat een schattige stempel het is!


Wij van Doe@ding moeten nog heel wat werk verzetten de komende week maar hebben al zo’n zin in het komende weekend. Het steeds meer kriebelen … bij jullie ook al?

6 opmerkingen:

 1. hallo marlous
  is het misschien mogelijk om bij de workshop bij monique een nummertje te geven
  zelf wilde ik ook al een paar keer een workshop bij haar doen
  maar vorig jaar heb ik zelfs vrouwen ruzie zien maken voor een plekje bij monique
  ik ben toen weggegaan maar soms is het heel erg

  groetjes gré

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marloes,

  Inderdaad een goed idee van Gre om nummertjes uit te reiken of iets anders te verzinnen, want het was vorig jaar bij de meiden wel een beetje een "gekkenhuis" van de drukte. Ze stonden toen gewoon bij Monique te duwen voor een plaatsje. Misschien om iets over na te denken. Succes verder met de voorbereidingen en tot vrijdag.

  Groetjes, Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 3. YESSS! dat word weer lachen. Ik zit te stuiteren in mijn stoel ik kan niet wachten tot het zover is. (sorry als ik dus wallen onder mijn ogen hebt vrijdag & zaterdagha ha) heb er zin in tot dan.
  veel liefs patricia.
  ps STERKTE met de voorbereiding enzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf!!!
  Ik zal er zijn en nummertjes trekken is misschien niet zo'n gek idee!
  Groet Helga

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Gre, Cora en Helga,

  Uiteraard hebben wij er eerder al over nagedacht om het in goede banen te laten lopen en dat is toch lastiger dan je denkt. Vooral als er wat dames met nummertjes gaan winkelen en dan dus niet kunnen aanschuiven omdat ze er niet zijn, dan gaat het al niet zoals je zou willen.
  Wij gaan ons best doen om alles goed te laten verlopen. En ja ik ben bang dat er toch "even" gewacht moet worden op elkaar.

  Wij hebben er veel zin in!! Tot gauw op de demodag!!

  groetjes
  Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Angela,
  Ik begrijp het best hoor, dat het moeilijk is, maar als iedereen "geduld" heeft moet het lukken toch!!!???? We gaan gewoon een nacht van te voren met z'n allen voor de deur liggen, want slapen kunnen we toch niet, hi, hi. Spannend, spannend,tot vrijdag.
  Groetjes, Cora.

  BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.