dinsdag 27 september 2011

Doe@ding voor ... het goede doel!


Nog maar drie dagen totaan de demodagen dus ook nog drie dagen een berichtje met aankondigingen. Hoe is het jullie bevallen om iedere dag op de hoogte gehouden te worden? Moeten we na de demodagen maar gewoon doorgaan om iedere dag (of om de dag ;-) het blog te vullen met onze nieuwtjes. Wij hebben iedere keer weer genoeg te vertellen en te laten zien hoor!

Zoals jullie wellicht weten is er ieder jaar tijdens de demodagen een plekje gereserveerd voor een goed doel. Dat is natuurlijk ook dit jaar weer het geval en hieronder vertelt Jannine Kruithof over het doel waarvoor zij tijdens de demodagen aanwezig zal zijn.


Hallo allemaal,

Ik ben Jannine Kruithof uit Klaaswaal. Ik ben helemaal “verslaafd” aan kaarten maken en scrappen, maar……ik kom geen demo geven!

Zoals u wellicht weet is er op de demodagen altijd een plekje ingeruimd voor een goed doel. Marlous heeft mij gevraagd, of ik dit keer deze kraam voor mijn rekening wil nemen. Ik vind het ontzettend leuk, dat ik u twee dagen lang het project Victory 4All onder de aandacht mag brengen!!

Om u een idee te geven wat Victory 4All is en doet neem ik u mee naar Jeffrey’s Bay, Zuid-Afrika:

 De kinderen die in de sloppenwijken van Zuid-Afrika wonen, hebben dezelfde dromen en verlangens als elk ander kind in de wereld. De realiteit is echter dat hen, zonder scholing een leven van honger, armoede, ziekte, geweld en prostitutie wacht. Grote delen van de sloppenwijken van Jeffrey’s Bay en Humansdorp, waar Victory 4All’ projects actief is, zijn armoedige, vuile achterbuurten waar duizenden mensen op elkaar gepakt leven. De meeste mensen hier hebben geen elektriciteit, stromend water of normale sanitaire voorzieningen. Veel mensen hier zijn HIV-besmet en veel kinderen zijn wees, meestal door AIDS. De droom en het verlangen van Victory 4All Projects is om zoveel mogelijk kinderen de kans op een goede toekomst te bieden.

 Johan en Astrid Vos, zijn in 2003 door de Evangelie Gemeente Hoeksche Waard te Oud-Beijerland uitgezonden. Intussen is er een behoorlijk team van 50 locale en internationale medewerkers gevormd en zijn verschillende projecten tot stand gekomen. Zoals een peuter- en kleuterschool, een dagverblijf voor zieke kindjes, een AIDS-centrum, een basisschool, een centrum voor kinderen met een verstandelijke beperking en opvanghuizen waar maximaal 6 kinderen in gezinsverband wonen.

 Wilt u meer weten, meer zien en meer lezen over Victory 4All, kom dan zeker langs bij de kraam tijdens de demodagen. Of kijk eens op de website: www.Victory4All.com

 U zult begrijpen, dat er enorm veel geld nodig is om al deze projecten te realiseren en in stand te houden of uit te breiden. Daarom zullen er in de kraam kaarten en scrapcadeautjes te koop zijn waarvan de volledige opbrengst voor Victory 4All is bestemd. Het is ook mogelijk uw kaarten aan ons te doneren zodat wij deze verkopen ten bate van Victory 4All.

Tot slot kunnen wij van Doeading melden dat Ellen Brons de boot die zij onlangst maakte en welke momenteel in de winkel tentoongesteld staat, heeft geschonken aan Victory4All. Deze zal per opbod worden verkocht en de uiteindelijke opbrengst volledig naar Victory4All. U kunt uw bod uitbrengen op de stand van Victory4All vanaf vrijdag 30 september 10.00 uur tot zaterdag 1 oktober 17.00 uur.


1 opmerking:

  1. Hoi Marloes,
    Best leuk om op de hoogte te worden gehouden van de laatste weetjes en nieuwtjes. Dus van mij mogen jullie doorgaan na de demodagen.
    Groetjes, Cora

    BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.