donderdag 15 september 2011

Doe@demo door .... Petra van Dam!


 
We hebben voorgaande jaren al vaker van de prachtige sfeervolle creaties  van Petra van Dam mogen genieten. Petra is zowel op vrijdag als op zaterdag aanwezig om de door haar ontworpen mallen uit de Star Collectie ***PD0016, ***PD0017 en de Creatables LR0180 te demonstreren.

Laatstgenoemde Creatables heeft (net als de Star mallen) heel veel mogelijkheden en is heel leuk te combineren met de LR0141 (ook door Petra ontworpen!). Petra zal de mogelijkheden laten zien en handige tips geven bij de mallen. Natuurlijk heeft ze prachtige voorbeeldkaarten bij zich die ze met de mallen heeft gemaakt. Wat denken jullie bijvoorbeeld van de kaart hieronder? Deze en meer kaarten kunnen ook bewonderd worden op haar eigen website. Een foto van haar kaarten is al schitterend mooi om te zien maar ik kan jullie zeker aanraden haar kunstwerkjes in het echt te komen bewonderen!

2 opmerkingen:

 1. dit is inderdaad een van haar prachtige creaties!


  groeten

  Tine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Mariska

  Wat een pracht kaart.
  Echt schitterend mooi gemaakt.


  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.