woensdag 28 september 2011

Doe@workshop tijdens de Demodagen

Als je naar deze foto van de Make & Take workshops kijkt, krijg je er al helemaal zin in en heel lang hoeven we niet meer te wachten want over twee nachtjes slapen is het eindelijk zo ver!!


De vaste bezoeksters van de Demodagen weten het inmiddels wel en we hebben eerder deze week al een tipje van de sluier opgelicht door iets te vertellen over de Make & Take workshop door Monique en Angela. Maar natuurlijk kun je a.s. vrijdag en zaterdag nog meer leuke workshops volgen! In totaal kun je met zes leuke projectjes / kaartjes / doosjes naar huis die allemaal met andere technieken en materialen gemaakt gaan worden. Over welke dat zijn laten we jullie natuurlijk nog een beetje in het ongewisse maar ik kan jullie verzekeren dat er echt hele leuke dingen tussen zitten (en ik kan het weten ;-) hahaha). Alle dames hebben behoorlijk hun best gedaan om er iets leuks van te maken en ik weet bijna zeker dat jullie dat helemaal met me eens zullen zijn! Vanaf vrijdagochtend 10.00 uur kun je gezellig aanschuiven bij:

Tonny
Diana

Net als als altijd geldt ook dit keer weer dat je aan kunt schuiven bij een Make & Take zodra er een plekje vrij is. Uiteraard kan het voorkomen dat alle stoelen bezet zijn en je op je beurt moet wachten maar we gaan ervan uit dat iedereen dat geduld kan opbrengen. Als je staat te wachten, kun je alvast luisteren naar de uitleg van de dames of een gezellig babbeltje maken met je buurvrouw. We hebben tenslotte allemaal één ding gemeen, we houden van knutselen en daarover valt natuurlijk genoeg te babbelen!

Graag tot ziens bij de workshops!

1 opmerking:

  1. oooooh leuk hoor, heb er al helemaal zin in :)

    lieve groetjes en hoop tot vrijdag als iedereen hier weer beter is :)

    lieve groetjes
    angelique

    BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.