maandag 12 september 2011

Doe@demo door ... Kitty Franken!

Vanaf vandaag gaan we iedere dag de naam van iemand bekend maken die op 30 september en 1 oktober a.s. tijdens de Demodagen een demo zal verzorgen in hotel Atlas. En we trappen af met niemand minder dan:

* Kitty Franken *

Als er iemand bedreven is in het werken met de Scor-pal, dan is het Kitty wel. Kitty is designer voor Scor-pal en heeft inmiddels een aantal boekjes met voorbeelden en patronen uitgebracht die uiteraard ook te koop zijn tijdens de demodagen. Natuurlijk zal zij alle producten van dit Amerikaanse merk demonstreren maar dat is niet alles want Kitty kan veel meer dan mooie dingen maken met de Scor-pal! Ze laat bijvoorbeeld ook de Go Kreate stanzen zien. Ken je de Go Kreate stanzen nog niet? Dan raad ik je echt aan om even te komen kijken bij de demodagen en je zult zien dat dit merk überschattige en superleuke stanzen  in het assortiment heeft!

En ben je net als zoveel mensen altijd op zoek naar leuke teksten voor op je kaarten en dan het liefst in het Nederlands? Stop dan maar met zoeken want Kitty heeft een enorm assortiment met mooie Nederlandstalige stempels die ze meeneemt naar Spijkenisse. Wil je alvast een voorproefje, neem dan snel een kijkje op haar blog!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.