woensdag 28 september 2011

Doe@demo door ... nog twee dames!!!

Nou dames vandaag krijgen jullie nog de namen van twee dames die a.s. vrijdag en zaterdag een demo zullen geven. De eerste is 

* Wil de Hoog *Wil zal in de winkel aan de Anjerstraat demo's verzorgen met Opstelpakketjes, iets nieuws op het gebied van 3D-kaarten. We hebben haar prachtige opstelkaarten al gezien en ze zijn echt o zo leuk! Ben je benieuwd en wil je dus komen kijken naar al het moois dat Wil heeft gemaakt, dan moet je daarvoor even naar de winkel komen.

De tweede naam die jullie nog van ons tegoed hebben is

*Judith van Leverink *Judith komt met haar stempels van "Different Colors" en zij is zo ontzettend creatief! Met haar prachtige stijlvolle houten stempels maakt Judith de allermooiste creaties. In een handomdraai weet Judith van een blanco kaart een prachtig geheel te maken. Afgelopen zomer kwamen er stempels uit in het maritiem thema en nu zitten er er hele mooie nieuwe kerststempels in haar collectie. Different Colors heeft inmiddels ook prachtige embossingpoeders in haar assortiment!

Later vandaag nog een berichtje van ons met de namen van de dames die donderdag en vrijdag de workshops gaan verzorgen. En daarna... daarna gaan we echt aftellen!!!

1 opmerking:

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.