dinsdag 13 september 2011

Doe@demo door ... Nicole Verkooijen!

Wen er vast maar een beetje aan want iedere dag verrassen wij onze blogvolgers met introductiestukjes van de dames die hun creatieve kunsten laten zien tijdens de demodagen.
Gisteren stelden we Kitty aan jullie voor en de creatieve topper die zich vandaag aan jullie voorstelt, behoeft eigenlijk geen introductie meer. Ze verzorgt al een aantal jaar een demo tijdens de demodagen en ook dit jaar is ze weer "keigezellig" van de partij. Net als de vorige keer geeft Nicole ook nu haar demo in de winkel, welke op loopafstand is van hotel Atlas.

Hieronder vertelt Nicole zelf waarom ze zo graag voor de demodagen afreist naar Spijkenisse.

* Nicole Verkooijen*

Hoi allemaal!
Ook dit jaar ben ik weer door Marlous uitgenodigd om een demo te geven. Voor mij persoonlijk is het echt iets waar ik naar uitkijk, omdat ik het echt één van de leukste eventementen van het jaar vind! Er zijn ook weer heel veel getalenteerde dames aanwezig en het is enorm leuk om al hun creaties eens uitgebreid te kunnen bewonderen. Zelf zal ik een demo geven met de Copic Markers. Ik heb in februari vorig jaar mijn Copic Instructor papieren gehaald en ben er enorm trots op. Ook zal ik kaarten meenemen die op mijn blog staan zodat jullie ze in het echt kunnen bekijken. Ik verheug mij er heel erg op jullie daar weer te mogen ontmoeten en mocht je brandende vragen hebben over het kleuren met markers.....
Kom dan gerust  langs :-)

Liefs en groetjes,
Nicole Verkooijen

1 opmerking:

  1. hoi mariska
    het lijkt mij erg fijn om zo kanjer in huis te krijgen!en zo naar de foto te kijken lijkt het mij een heel gezellig mens
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.