donderdag 22 september 2011

Doe@demo met ... Anita Izendoorn!

Ook deze dame is een veel en graag geziene gast tijdens de demodagen. Haar prachtige en schattige projectjes, weten iedereen te betoveren en niet zelden hoor je bij haar tafel de "ohh's"  en "ahhs'" van
de bezoeksters en ze wil nu alvast iets tegen jullie zeggen! Uiteraard is het ook leuk haar blog te bezoeken zodat u alvast een voorproefje kunt nemen op hetgeen zij volgende week allemaal laat zien!

*Anita Izendoorn*Hallo allemaal,
Mijn naam is Anita Izendoorn.

Op dit moment zit ik heerlijk te *spelen met mijn inktjes en poedertjes*. Maak altijd leuke projectjes en kaarten met mijn nieuwste forevertjes.....en die steek ik weer in een mooi jasje. Bij de demodagen laat ik weer wat techniekjes zien en ook maak ik jullie weer graag warm voor de aankomende workshops die eraan gaan komen. Natuurlijk laat ik zien hoe je de mooiste stempeltjes op papier zet...en daarna in de mooiste kleurtjes zet met mijn inktjes....
Hoop jullie weer heerlijke ideetjes mee te geven en inspiratie voor de aankomende winterdagen.
Mag mijn kaartjes weer verkopen voor het goede doel *pink ribbon*
En dat geeft me altijd z'n warm gevoel.....
Met heel veel plezier zie ik jullie weer heel graag op de leukste demodagen van het jaar bij Doe@Ding.


 Warme groetjes,
Anita

4 opmerkingen:

 1. Ik kijk er naar uit hoor Anita!! ;-) Ben weer heel benieuwd wat je allemaal weer voor moois hebt gefreubeld! Want je weet het, ik ben altijd helemaal weg van je prachtig geinkte spullies!;-)

  groetjes, Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er weer prachtig uit.
  Echt schitterend mooi gemaakt.


  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. whow anita
  ik kom ook hoor
  en wil je ook graag bezig zien
  met je inktjes

  groetjes gré

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook kan je natuurlijk bij mijn het Don&Daisy hobbytoppertje laten signeren....want ben er best een tikkie trotsig op hoor dames en heren hi,hi,...Heb het samen met 3 andere kanjers gemaakt die hier boven staan....Ook neem ik de mooiste creaties mee die in het boekje staan, dus komt dat zien....;o)

  Bedankt voor alle leuke reacties hier en daar, kan haast niet wachten....tot gauw hoor.

  Warme groetjes,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.