zondag 25 september 2011

Doe@demo door .... Eline Pellinkhof!!!


Volgers van haar eigen blog en Twitter, hebben het al kunnen lezen:

* Eline Pellinkhof *

komt!!!

Ja, je leest het goed … Eline Pellinkhof, … de Eline Pellinkhof komt!!!


 Was ze eerder al present tijdens de demodagen met haar boek Eline’s Huis, nu komt ze haar boekje “Eline’s Winterhuis” presenteren. De spulletjes hiervan liggen al een paar weken in de winkel en het boekje … keep your fingers crossed … zal waarschijnlijk op 1 oktober ook worden uitgebracht! De oorspronkelijke datum lag eigenlijk iets later maar Eline twitterde zelf afgelopen week dat de uitgeverij heeft laten weten dat het misschien toch op 1 oktober gaat lukken!

 Wij van Doe@ding zijn er natuurlijk reuze trots op dat de getalenteerde en bekende illustrator en ontwerper Eline Pellinkhof haar nieuwste boekje bij ons zal gaan presenteren. We kennen Eline natuurlijk al langer van haar Eline’s babies hobbyproducten. Vorig jaar heeft zij in samenwerking met Marianne Design een boekje uitgebracht met als titel “Eline’s Huis”. Eline’s Huis is een trendy home decoratieboek. Het boek staat vol met bijzondere en eigentijdse projecten die je inspireren om zelf met de door Eline ontworpen materialen (stof, stempels, lint, knooptjes etc.) aan de slag te gaan om je eigen zelfgemaakte woondecoraties en kaarten te maken. Het boekje was (en is nog steeds want het is inmiddels voor de vierde keer in herdruk gegaan) zo’n groot succes dat Eline met haar team heel hard gewerkt heeft om voor de warme winterdagen “Eline’s Winterhuis” uit te kunnen brengen. Ook dit keer vergezeld door mooie door Eline ontworpen stoffen, stempels, lintjes en allerhande andere prachtige materialen. Veel van de spullen die in haar boek staan, neemt ze mee naar de demodagen.

  Mocht je Eline graag ontmoeten en haar spullen willen bewonderen, kom dan op zaterdag 1 oktober naar de winkel van Doe@ding. Zoals jullie inmiddels weten, ligt de winkel aan de Anjerstraat 1, op loopafstand van hotel Atlas.
“Een warm thuis creëer je zelf met Eline’s Winterhuis”

2 opmerkingen:

 1. ooooh wat gaaf zeg, helemaal super :)

  lieve groetjes
  angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk hoor dat ze komt haar nieuwe papier heb ik al gekocht, kon het weer eens niet laten liggen
  gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.