woensdag 14 september 2011

Doe@demo door ... Hennie Barendregt!Hallo allemaal!
Ik ben Hennie Barendregt-van Zelst. Aan alle beursdagen die Marlous georganiseerd heeft, heb ik mee mogen werken. Voor mij is dat echt een feestje!
Kennen jullie het handige Sew Easy borduurgereedschap al?
Het was de bedoeling dat ik dat op de voorjaarsbeurs van Doe@ding zou demonstreren, maar toen was het al zo snel uitverkocht dat Marlous het materiaal niet meer tijdig in kon kopen voor de demodagen. Inmiddels zijn er brede opzetwieltjes uitgekomen en is alles volop verkrijgbaar! Ik laat tijdens de demodagen veel mooie borduursteken zien.


Ook laat ik de nieuwe Creative Flowers en Creative Petals van Crealies zien. De Creative Petals zijn stansen die bloemblaadjes in 4 maten stansen. Je kunt er hele grote bloemen mee maken, dat is erg leuk voor op een lay-out. Maar de blaadjes zijn ook geschikt om er kleine bloemen van maken. Je bepaalt zelf hoeveel blaadjes je voor een bloem gebruiken wilt.
Sinds de mei 2010 beheer ik een hobbyblog daar zijn veel voorbeelden met Sew Easy en materialen van Crealies te zien. Naast mijn designwerk voor Crealies, zit ik in het blogteam van Marianne Design. Op mijn blog publiceer ik iedere maand kaarten die ik heb gemaakt met behulp van de nieuwste MD materialen.
Regelmatig werk ik mee aan de MARIANNE DOE en je kunt mijn kaarten ook tegenkomen in de Hobby Handig.
Het lijkt mij leuk om jullie op de komende beursdagen te ontmoeten!


Hartelijke groeten,
Hennie Barendregt-van Zelst

1 opmerking:

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.