vrijdag 16 september 2011

Doe@demo door ... Christa Knegt!

Nog maar 13 nachtjes slapen! Hebben jullie er ook zo'n zin in dames? Marlous en haar team zijn heel druk met de voorbereidingen, welke precies dat gaan we nu niet verklappen maar we onthullen vandaag wel weer een naam van iemand die er tijdens de demodagen gezellig bij zal zijn. Velen van jullie kennen haar uiteraard ... het gaat om niemand minder dan:

* Christa Knegt *


Met haar verfijnde inkleurtechniek met Prisma potloden en ontzettend mooie stijl van kaarten maken, is Christa één van de toonaangevende kaartenmaaksters van de afgelopen jaren. Christa is een graag geziene demonstratrice die al op veel demodagen acte de presence heeft gegeven.  Ze heeft natuurlijk ook een prachtige eigen en herkenbare stijl van kaarten maken. De laatste tijd werkt ze ontzettend veel met de Die-namics stansen van My Favourite Things, ook op het kaartje hieronder heeft ze deze ook gebruikt. Het mag dan ook geen verrassing heten dat Christa tijdens de demodagen met de Die-namics aan de slag gaat. Natuurlijk neemt ze ook haar potloden mee en laat ze zien hoe je mooi kunt kleuren, schaduwen aanbrengt en kleuren opbouwt.
Voor een voorproefje kun je alvast haar blog bekijken, neem er wel even de tijd voor want daar zijn heel veel mooie dingen te zien! Maar niet alles staat op haar blog, want voor haar meest recente kunstwerkjes met de allernieuwste stansen moet je toch echt naar de demodagen in hotel Atlas komen!

2 opmerkingen:

 1. Wat een pracht creatie.
  Echt schitterend mooi.
  Een fijn weekend.


  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij de demodagen moet je zijn, he Crista....

  Heerlijk om je dan weer te zien hoor.

  Warme groetjes,
  Anita.

  BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.