zondag 18 september 2011

Doe@demo door ... Elly de Bruin!

De volgende demonstratrice gaf nog niet eerder een demo gaf tijdens de Demodagen maar was ze wel bijna altijd aanwezig en de meesten van jullie zullen haar ook wel kennen. Wij vinden het heel fijn dat zij op zaterdag 1 oktober heel veel ontzettend mooie kaarten laat zien die zij maakt met de allernieuwste Spellbinders stanzen. Zij stelt zichzelf graag aan jullie voor!
*Elly de Bruin*
Hallo allemaal,
Ik ben Elly de Bruin, 47 jaar jong ;-) en woon in Strijen (Z-H). Ik heb al jaaaaren kaarten maken als hobby. Ben begonnen, zoals velen van jullie waarschijnlijk, met 3-D, daarna kwam er borduren bij en een jaar of 2 geleden ontdekte ik de scrapkaarten. Ik kwam op Blogger terecht, en toen was het hek van de dam ;-) . Ik was op slag verslaafd, en kan nu geen dag meer zonder. Niet zonder kaartjes maken, en niet zonder mijn blog ;)

Sinds een paar jaar ga ik dan ook elk halfjaar met mijn vriendin Jeannette naar de demodagen van Doeading in Hotel Atlas. We verheugen er ons al tijden van tevoren op, en als het dan eindelijk zover is, genieten we  enorm van zo’n dag, want het is er altijd super gezellig! Je kunt lekker hobbyshoppen (en wie van ons doet dat nou niet graag? ), jezelf vergapen aan al het moois wat de demodames weer hebben gemaakt, de super gezellige workshopjes volgen, en natuurlijk ontmoet je er altijd bekenden, wat ook weer harstikke gezellig is. Kortom, voor ons is het twee keer per jaar een feestje!
En wat nu zo leuk is…….
Deze keer heeft Marlous me gevraagd of ik ook wil komen om met de nieuwste Spellbinders te demonstreren. Nou, zoals sommigen van jullie, die mij kennen van mijn blog, wel zullen weten, zijn Spellbinders absoluut mijn favoriete mallen, en wat is er nu leuker, dan dat ik jullie daar mag laten zien, wat je er allemaal mee kunt doen. Dus ik verheug me er in ieder geval enorm op, en hoop velen van jullie daar te ontmoeten.


Dus…. misschien tot ziens op zaterdag 1 oktober!!
Groetjes,
Elly

7 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend gezellig en leuk dat je daar ook bent voor een demo met jouw prachtige kaartjes, helaas heb ik het geluk dat ik een weekje in de zon zit en niet bij de demodagen kan zijn,

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. whoauw elly
  wat leuk
  ik kom hoor
  kan ik toch eens zien hoe dat jij je mooie kaarten maakt
  geweldig leuk
  tot ziens in het atlas hotel

  groetjes gré

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Elly

  Heel veel pezier op 1 oktober,geniet er van.
  Jij laat de mensen gerust de ogen uit kijken.
  Met jou creatie is dat een fluitje van een cent.
  Deze kaart is net als al je andere kaarten weer een schitterende kaart.
  Heb verder een fijne zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi elly
  heel veel succes op die dag en geniet er lekker van!
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Och het is echt feest op deze dagen, en compleet leuk jou mooi's achter je eigen demotafel te zien, want wonderschoon is jou werk zekers.....Ellen tot gauw en geniet ervan he, super leuk hoor.

  Warme groetjes,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb je leuke kaartjes al een beetje gezien , echt geweldig !!! Dus allemaal komen kijken hoor op de demodagen !
  groetjes
  angelica

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lieve Elly,
  Je hebt heel mooie en kreative werkjes op je Blogspot.
  Fantastisch! Danke voor die vele wondermooie inspiraties en ideen!
  Ik heb eerst in Julli 2011 met designen en Papierdekorationen begonnen.
  En ik kan daarmee niet meer ophouden! Het is zo een tolles Hobby.
  Ik zou het tof vinden, dat je eens een kijkje op mijn kreative website neemt.
  Bettyscardsandpaperdesign.com
  Vielen lieben Grüßen aus Deutschland

  BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.