dinsdag 20 september 2011

Doe@demo door ... Nelly de Knegt!

Leuk hoor dames, sinds gisteren hebben we er gezellig een aantal fans bij op Facebook en de eerste twitteraars hebben zich ook gemeld!
Maar vandaag natuurlijk weer een update van het blog met de aankondiging van een nieuwe topper, want net als tijdens alle voorgaande edities van de demodagen is ook

*Nelly de Knegt*

weer gezellig van de partij! Nelly zit in het demoteam van Joy Crafts en daarom zal zij in Atlas ook de laatste nieuwe snij- en embossing mallen van Joy demonstreren. Ook laat zij de mogelijkheden zien van de paper blossom ponsen. Wisten jullie al dat Nelly vanaf dinsdag 11 oktober samen met Astrid Schipper weer iedere twee weken workshops gaat geven geeft in de winkel? Voor een indruk van de kaarten die Nelly gaat laten zien in hotel Atlas kun je een kijkje nemen op haar eigen website en op het blog van Joy Crafts.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.