zaterdag 25 september 2010

suzan

Ik wil me graag voorstellen.




Ik ben Sanne en ik ben 29 jaar oud en ik mag voor de 4e keer op de demo dagen een workshop geven. Ik vind het heerlijk op van alles van papier te maken. Doosjes, kaarten en fotoalbums. En ik vind het heerlijk om verschillende dingen en stijlen uit te proberen. De ene keer krijg ik mijn vingers niet schoon omdat ik heerlijk bezig ben met de technieken van Tim Holtz. Maar de andere keer ben ik heerlijk mijn magnolia stempels aan het inkleuren.



Wanneer ik een creatie goed genoeg vind om te laten zien zet ik ze op mijn blog: http://sannescraptime.blogspot.com
Voor de demo dagen heb ik (al zeg ik het zelf) een leuk ontwerp gemaakt. Tijdens de workshop zal mijn moeder mij helpen. Ik kan met veel trots vertellen dat ik de creativiteit van haar heb meegekregen.
Ik hoop jullie te zien op de demo dagen
Tot dan,
Sanne

3 opmerkingen:

  1. hallo sanne wat leuk om jou en je moeder weer te ontmoeten op doe ding dag kom bij je kijken wat voor leuks je ons weer laat maken dag tot doe ding dag groetjes jopie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Sanne,
    ik weet het nog van vorige keer met de leuke notitieblokjes:)
    Gaan we de schoentjes maken,of de kaart?
    ben natuurlijk helemaal niet nieuwsgierig hoor haha.

    Tot gauw
    Lieve groetjes
    Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  3. nee we gaan nog iets anders maken. Een fleurige verassing.?!?!?!

    gr sanne

    BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.