maandag 17 september 2012

Doe@demo met: Monique en Angela!!!Daar is ze dan!!! De allernieuwste, "Special Stamp" die door Magnolia exclusief gemaakt is voor het grote Doe@ding Event dat voor de 10e keer gaat plaatsvinden in Hotel Atlas te Spijkenisse.

Dit schattige tasje is de workshop die Monique Lokhorst en  Angela van Dorp gaan verzorgen en waaraan jij kunt deelnemen!!! Bij deelname krijg je dan niet alleen dit schattige tasje mee naar huis maar ook de speciale stempel van Magnolia.

Je kunt kiezen uit de volgende tijdstippen op zowel vrijdag als zaterdag, 10.00 uur, 12.00 uur en 14.00 uur.

Monique en Angela hopen natuurlijk dat je tijd en zin hebt om bij hen aan te schuiven.

Je kunt je vanaf vandaag, maandag 17 september 2012, 12.00 uur inschrijven voor deze workshop via de webshop van Doe@ding. Je moet dan direct met iDeal betalen maar dan ben je wel verzekerd van een plekje bij Monique en Angela aan tafel. De kosten bedragen € 22,50 per persoon, deze prijs is inclusief de exclusieve stempel.

3 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige magnolia hebben ze voor doe@ding gemaakt, en dan staat ze daar te pronken op z n schitterend tasje helemaal geweldig.
  En Mariska ik vind haar GE-WEL-DIG!!!!!!!!!!!!!!!!
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Verkopen jullie de stempel ook apart via de webwinkel?
  Hij ziet er weer hardstikke leuk uit!

  Groetjes Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan helaas niet komen, maar ben verliefd op de stempel, en wat een prachtig creatie!! Kan ik de stempel ook kopen??

  Groetjes Betina

  BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.