dinsdag 25 september 2012

Doe@demo met: Elly de Bruin!!!

Vorig jaar was ze nog erg zenuwachtig toen ze haar eerste "optreden" deed bij de demodagen. Inmiddels is ze over haar schroom heen en geeft ze zelfs cursussen in de winkel. Ze wordt ook wel Mrs Spellbinders of Dutch Pan Pastel Diva genoemd maar dat hoort ze allemaal zelf liever niet. Wij zijn er in ieder geval heel erg trots op dat Elly de Bruin dit jaar een demo geeft met de nieuwste Spellbinders mallen en natuurlijk de Pan Pastels!



Elly is 40+, en woont met man, zoon en dochter in Strijen. We kennen haar voornamelijk van de prachtige composities die ze maakt met Spellbinders nestabilities. Daarnaast heeft ze sinds een paar maanden een andere nieuwe verslaving, die zo besmettelijk is dat ze al vele klanten van Doe@ding hiermee besmet heeft: de Pan Pastels. Nu wil het toeval dat de Pan Pastels echt heel erg goed te gebruiken zijn in combinatie met de Spellbinders nestabilities, een perfecte combi waar niemand beter raad mee weet dan Elly!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.