woensdag 26 juni 2013

Summerevent 2013 - even voorstellen Christa Knegt


Ook Christa is al lang geen onbekende meer op de events door Doe@ding georganiseerd. Zij is een graag geziene demonstratrice of geeft leuke inkleur workshops . Deze keer bleef tot het laatste moment spannend of Christa haar workshop in de huidige vorm wel doorgang zou kunnen vinden, maar het goede nieuws is.....het gaat lukken! Ze verteld je zelf even wat ze deze keer mag gaan doen.


Hallo, ik ben dus Christa Knegt en ik mag een workshop geven met de nieuwe My Besties stempels!Ook wel de meisjes met de grote ogen genoemd. Het was tot het laatste moment spannend of deze lieve stempels wel op tijd binnen zouden zijn, maar zoals gezegd, ze zijn er in allerlei verschillende vormen.
Je mag bij mij heerlijk een van de My Besties in komen kleuren met Faber Castell potloden die je daarna thuis verder kan verwerken op een van je projecten.

Ik hoop dat je zaterdag lekker bij me aanschuift om deze lieve stempeltjes eens uit te proberen. Waarschijnlijk ben je daarna, net als zo vele andere, helemaal verknocht aan de My Besties.

Groetjes,
Christa.

3 opmerkingen:

 1. Oh wat leuk dat je een workshop geeft met de Besties!! als het lukt kom ik zeker bij je aan schuiven.
  liefs Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kom bij je aanschuiven, want wil ook zo'n Bestie kleuren. Moet dan mijn dubbelganger aan de demotafel zetten. Te gek dat de meisjes zijn gearriveerd a.s. zaterdag
  groet Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, dat is snel geregeld met die Besties.
  Dat wordt dus druk aan de workshoptegel.

  BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.