dinsdag 18 juni 2013

Summerevent 2013 - even voorstellen Miranda van den Bosch
Miranda kennen jullie vast nog wel van de laatste Demodagen waar zij haar creaties met Dylusions liet zien. Zij gaat jullie nu vertellen wat zij op het Summervent gaat laten zien.
 
Mijn naam is Miranda en tijdens het Summerevent ga ik jullie laten zien wat voor leuks je allemaal kunt maken met een GELLIPLATE.
 

 

Met de gelliplate , acrylverf , stencils nog veel meer voorwerpen, kan je op een eenvoudige wijze allemaal leuke achtergronden voor je kaarten maken maar ook voor art journalling of mix media projecten. Momenteel ben ik druk bezig met het maken van een aantal voorbeelden, zodat jullie kunnen zien hoe leuk het werken met de gelliplate is.
 
 
Nieuwsgierig??? Kom dan gezellig langs tijdens de summerevent op 29 juni. Er is deze dag van alles te beleven, we laten je de nieuwste producten zien en je kunt zelf ook aan de slag bij diverse verschillende leuke workshops. Een dag om niet te missen dus.


Groetjes
 
Miranda

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.