zondag 23 juni 2013

Summerevent 2013 - even voorstellen Judith van Leverink Different Colors

De stand van Different Colors, waar eigenaresse Judith van Leverink met hulp van haar medewerksters altijd zelf haar de door haar ontworpen en gefabriceerde stempels demonstreert, is op iedere creatieve beurs een ware blikvanger. Het gemak waarmee Judith haar composities samenstelt, kleuren kiest en van een ogenschijnlijk simpel kaartje in een handomdraai de meest fantastische creaties maakt, is ongekend. Maar haar creativiteit beperkt zich niet alleen tot stempels. Ook heeft zij oog voor de afwerking van de kaarten en projecten en zoekt daarvoor altijd naar de juiste combinaties van touw, twine, inkten, embossingpoeders en andere materialen.
Tevens zijn er speciaal dvor haar inkten gemaakt. De kleuren die zij gebruikt zijn in prachtige kleuren scala bij elkaar gezocht. De basis van de inkten zijn 4 kleine kleuren cubes die op elkaar afgestemd zijn met daarbij een groot stempel kussen een dye inkt die veel wordt gebruikt voor het stempelen van de teksten. Het leuke is dat met deze kleine inktkussentjes pigment inkt men heel leuk met water kan experimenteren zodat er een aquarel effect ontstaat.
Als vele keren is Judith bij ons aanwezig geweest tijdens onze Demonstratiedagen. Wij zijn er trots op om u te mogen melden dat Judith ook tijdens ons Summerevent aanwezig zal zijn. Tevens bestaat de mogelijkheid om tijdens het Summerevent deel te nemen aan twee verschillende Different Colors mini-workshops.

Onlangs is het boek Eenvoud is de kracht, ook bij het stempelen uitgekomen. Tijdens het Summerevent zal Judith het boek bij ons presenteren. Natuurlijk is het mogelijk om het boek te laten signeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.