dinsdag 25 juni 2013

Summerevent 2013 - even voorstellen Astrid Schipper en Nelly de KnegtAstrid Schipper en Nelly de Knegt zijn voor vele bekende gezichten omdat zij vanaf het begin altijd aanwezig geweest zijn tijdens onze Demonstratiedagen. Deze dames verzorgen ook de kaartenworkshop die op dinsdag wordt gegeven bij Doe@ding, Deze zullen vanaf oktober weer beginnen. Info in de winkel of via info@Doeading.nl

Ze stellen zich nu graag even aan jullie voor:

Wij zijn dus Astrid Schipper en Nelly de Knegt. Samen geven wij een demonstratie met de nieuwe artikelen van Marianne Design.


Waarom wij vinden dat jullie naar het Summerevent moeten komen? Iedereen die de demodagen van Doe@ding kent weet dat deze geweldig zijn en het Summerevent zal dit vast evenaren. Dus voor alle kaartliefhebbers een must om eens een keer te bezoeken.

Onze blogs:
Nelly de Knegt: http://nellyscards.blogspot.nl/
Astrid Schipper: http://astridschipper.blogspot.nl/

Groetjes,

Nelly en Astrid

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.