woensdag 12 juni 2013

Summerevent 2013 - even voorstellen Tiets WolfardZoals Anita gisteren al melde zal het hele Noor! design team aanwezig op ons Summerevent.
Wie er dan zeker niet mag ontbreken is Tiets Wolfard. Bij vele geen onbekende meer.
Ook Tiets verteld graag zelf wat ze gaat doen.

Mijn naam is Tiets Wolfard

Ik ga met het thema "Winter wishes" een demo geven met de nieuwe ijskristallen mallen van
Noor! Design samen met het bijpassende paperpadje en clear tekst stempels  Winter: en "Happy holidays".
Ik ben al druk bezig diverse voorbeelden te maken met de nieuwe materialen en natuurlijk zoveel verschillende modelletjes en andere projecten te maken om te laten zien wat er allemaal mogelijk is.

Het Summerevent wordt vast en zeker  een geweldige dag juist omdat deze keer het hele Noor! Design team aanwezig is. Een groep enthousiaste  meiden/dames die met veel liefde werken met de Noor! artikelen en dit is te zien aan alle voorbeelden die iedereen maakt. Dit is een lust voor de bezoekers van het event. Iedereen van het team weet waar ze over praat en waarmee ze werkt en kan de meeste vragen beantwoorden.

 
 
 
Groetjes Tiets

1 opmerking:

  1. Leuk dat jullie allemaal aanwezig zijn!!! Tiets, ik kom zeker even bij je kijken.
    groetjes Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.