maandag 10 juni 2013

Summerevent 2013 - even voorstellen Annie Fransen

 
Als Diny zich heeft voorgesteld kan Annie natuurlijk niet achter blijven. Samen met Diny verzorgt ook zij de Copic Certificerings workshops bij o.a. Doe@ding. Maar daarnaast zijn ze beide in nog veel meer technieken gespecialiseerd. Annie vertelt graag zelf wat zij op ons Summerevent gaat doen.

 

Mijn naam is Annie Fransen
Op  het Summerevent  ga ik een workshop geven met de  Pan Pastels  en met de stempels van Noor-design.  We gaan wat doen met labels. Ik ben al aan het voorbereiden zodat ik veel voorbeelden heb om aan jullie te laten zien. Ik verheug me erg op deze dag, omdat er dan allemaal leuke collega´s zijn die iets leuks maken en je doet er heel veel ideeën op. Deze dag mag je dus beslist niet missen en ik zou hem dan ook maar snel in je agenda zetten. Vraag ook aan je vriendinnen om mee te gaan en maak er dan een leuke dag van en je zult zien dat ze zullen zeggen dat doen we beslist nog een keer.

Mijn facebookpagina is  Annie Fransen
Graag tot de 29ste!
Annie.

3 opmerkingen:

 1. spannend hoor, leuke vooruitzichten, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, leuk Annie, heb er al zin in hoor!!!
  liefs Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel erg leuk
  heb speciaal vrij genomen

  groetjes gré

  BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.