zaterdag 15 juni 2013

Summerevent 2013 - even voorstellen Monique Lokhorst & Angela van DorpEen event is geen event als Monique en Angela er niet bij zijn.
Echter door de enorme belangstelling voor hun workshops gaan we die iets anders behandelen als de rest van de workshops. Monique legt het even uit.

Ga je gang Monique!
 
Mijn naam is Monique Lokhorst. Samen met Angela van Dorp mag ik op deze gezellige dag  weer een workshop verzorgen.

De eerste workshop begint om 10.00 uur en duurt tot 12.30 uur.
De tweede workshop begint 13.00 uur  en duurt tot 15.30 uur

We splitsen de groep, die uit maximaal 16 dames kan bestaan, in 2 groepen. De ene groep gaat gezellig o.l.v. Angela het projectje in elkaar zetten en de andere groep kan bij mij aanschuiven om met behulp van Distress Inkt en Distress Markers een schattige stempel van Magnolia in te kleuren. Na afloop wisselen de groepen. In totaal duurt deze workshop 2,5 uur.

Het is de bedoeling dat je in de winkel van Doe@ding een strippenkaart koopt.

Onze workshop kost 3 strippen. Zoals altijd, wil je bij Angela het projectje maken, dat kan, maar dan krijg je mij erbij en visa versa.

We hopen natuurlijk dat je het projectje leuk vindt en dat je bij ons wilt aanschuiven. Indien je zeker wilt zijn van je plekje, geef je dan op via onderstaand e-mail adres en geef aan hoe laat je wilt aanschuiven. Wij zullen dan een lijstje maken met de namen van de dames die zich hebben opgegeven.
 
Let op! Het is dus belangrijk de strippenkaart van te voren bij Doe@ding aan te schaffen!!!

Dit is het e-mail adres waar je je kunt opgeven: k.lokhorst@planet.nl

                   www.moniquelokhorst.blogspot.com

En dit is het projectje dat we gaan maken.

 
 

Angela en ik hopen je op 29 juni bij ons aan tafel te kunnen begroeten!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.