zondag 2 september 2012

Dylusion workshop. 8 september

Hallo allemaal,
 
Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de Dylusion workshop van a.s. zaterdag.
 
Vindt jij die wat extravagante Dylusions stempels, inkt sprays en stencils van Dyan Reaveley ook zo leuk, maar weet niet precies wat je er allemaal mee kan doen? Wil je een begin maken met Art Journaling, maar je weet niet hoe? Dan is deze workshop iets voor jou!
Ook als je niet van haar stijl houdt, maar wel verschillende technieken met inktsprays, distress inkt en stencils wilt leren dan ben je van harte welkom.
We gaan een groot mini boek maken dat geheel gevuld wordt met Distress inkt, Dylusions inkt sprays, stencils en natuurlijk stempels van Dyan Reaveley. We laten de verschillende mogelijkheden met al die nieuwe materialen de revue passeren.
Indien je zelf in het bezit bent van een heat tool en een waterkwastje dan is het aan te raden die mee te nemen. Ook je craftsheet is erg handig om mee te nemen, indien je die bezit.
Deze workshop wordt gegeven door Ellen Brons op zaterdag 8 september van 10:00 tot 16:00 uur.
De prijs is inclusief alle materialen, koffie, thee en een heerlijke lunch.
 
Indien je mee wilt doen geef je dan snel op.
Dat kan via de webwinkel: Dylusion workshop
 
ik hoop je zaterdag te mogen begroeten en samen met jou het avontuur van inkt en sprays aan te gaan.
 
Groetjes,
Ellen
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.