vrijdag 28 september 2012

Demod@agen: de deuren gaan bijna open!!!

Net voordat straks de deuren van Hotel Atlas opengaan, hebben jullie de naam van onze allerlaatste 
gast nog tegoed! Wie is nu diegene die morgen in de winkel zal zijn? Iedereen ken de merknaam "Marianne Design". De winkels, ook Doe@ding hangt vol met prachtige materialen en steeds wisselende collecties. Marianne Design is een merknaam opgericht door Marianne Perlot. Marianne Perlot kan haar creative ideeën goed vormgeven door de goede samenwerking met de grootste illustratrices van Nederland. U raadt het vast al! Marianne Perlot, DE Marianne van Marianne Design zal zaterdag in de winkel aanwezig zijn om haar eigen boekje "Tea Time, heerlijkheden van vilt, papier en meer" te presenteren! 

Wij zijn er echt supertrots op dat deze creatieve onderneemster tijd in haar drukke programma heeft gevonden om bij ons in de winkel, tijdens de demodagen te demonsteren!

Over het boek "Tea Time, heerlijkheden van vilt papier en meer": Een boek vol met lekkernijen om van te genieten! Het genieten zit 'm echter niet in het opeten, maar in het maken. Deze heerlijkheden zijn namelijk gemaakt van vilt, papier, lint en nog veel meer! Of je nu een beginnende of gevorderde creatieveling bent, in dit boek staatvoor ieder wat wils. Van chocoladetaartjes van vilt voor de aankleding van een High Tea, een schattige bruidstaart van papier, tot de meest kleurrijke cupcakes voor elke gelegenheid. De smaakvolle foto's maken het boek compleet onweerstaanbaar!

Er waren al voldoende redenen om naar de demodagen te komen maar dit mag je natuurlijk niet missen!!!

Ik ga snel mijn spulletjes inpakken en richting Hotel Atlas en hoop jullie daar vandaag of morgen te kunnen begroeten!

Creatieve groetjes, mede namens het hele team van Doe@ding!

4 opmerkingen:

 1. Veel plezier, het ziet er allemaal veel bovend uit. Groet Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was onwijs gaaf vandaag in Hotel Atlas en nog heel erg bedankt voor het leuke kadootje dat we bij het naar huis gaan krijgen. Hoop dat vandaag een mooie dag was voor jullie en morgen ook een mooie dag wordt.

  groetjes Ilona

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit was voor mij de eerste, maar zeker niet de laatste keer. Bedankt voor deze leuke dag.
  Groetjes, Mienokje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankjewel voor de mogelijkheden die jullie ons hebben geboden om een ontzettend leuk dagje uit te hebben in Spijkenisse. Ik heb genoten en de volgende keer ben ik wéér van de partij hoor. Succes nog morgen en ooooo wat zullen jullie blij zijn als jullie voetjes mogen uitrusten morgenavond. Lieve groetjes, Plony.

  BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.