zondag 23 september 2012

Doe@demo met: Different Colors!!!

De stand van Ludiec, waar eigenaresse Judith Leverink met hulp van haar medewerksters altijd zelf haar de door haar ontworpen en gefabriceerde stempels van Different Colors demonstreert, is op iedere creatieve beurs een ware blikvanger. Het gemak waarmee Judith haar composities samenstelt, kleuren kiest en van een ogenschijnlijk simpel kaartje in een handomdraai de meest fantastische creaties maakt, is ongekend. Maar haar creativiteit beperkt zich niet alleen stempels. Ook heeft zij oog voor de afwerking van de kaarten en projecten en zoekt daarvoor altijd naar de juiste combinaties van touw, twine, ponsen, embossingpoeders en andere materialen.Different Colors
Judith is altijd op zoek naar creatieve toepassingen van haar stempels en denkt "out-of-the-box", zo ook voor de nieuwste serie stempels waarin Chocolade en Appeltaart de boventoon voeren. Voorbeelden om een cadeautje te maken voor wanneer je bij iemand een bak koffie gaat doen, voor een verjaardag, als traktatie en zelfs voor een beterschapskaart. Maar het gaat veel verder, dit keer heeft zij bijvoorbeeld  stempels met het recept voor Chocoladecake en Appeltaart. Bij het gebruik van deze stempels in een bepaalde combinatie kan een cadeau worden gemaakt in de vorm van een "Cake in a Jar", oftewel een cake in een pot. Als je nieuwsgierig bent geworden kun je natuurlijk Google-en en kijken wat een Cake in a Jar is maar je kunt het ook gewoon met eigen ogen komen bewonderen op de Demodagen op 28 en 29 september! Naast de nieuwe collectie stempels zijn natuurlijk ook alle andere collecties sfeer- en tekststempels te verkrijgen, en is er speciaal voor deze jubileumeditie van de Demodagen een leuke aanbieding!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.