donderdag 27 september 2012

De Demod@gen: het is aftellen geblazen!!!

De voorbereidingen zijn al weken in volle gang maar vandaag wordt er van de vroege tot de late uurtjes hard gewerkt om morgenochtend om 10.00 de deuren te kunnen openen van de jubileumeditie van de Demodagen van Doe@ding!!!!

We hebben de afgelopen dagen bijna iedereen aan jullie voorgesteld. Bijna iedereen .... want zaterdag zal iemand haar opwachting maken in de winkel die met haar creativiteit, passie en ondernemerschap heel veel betekent voor de Nederlandse knutselwereld. Wie dat is houden we nog heel eventjes geheim, kom vanavond nog maar een keertje terug en dan kun je er alles over lezen!

Waar we het de afgelopen dagen nog niet over gehad hebben, zijn de Make & Take workshops die we tijdens de demodagen altijd verzorgen. Ook dit keer zit een groep dames klaar waarbij je tegen een geringe vergoeding de allerleukste projectjes zelf kunt maken. Schuif morgen of zaterdag gezellig aan bij: Angela en Monique (alleen op inschrijving via de webshop, meer informatie lees je hier), Tonny, Ellen, Petra en Mariska.

En dan nog iets. Tijdens de Demodagen is er altijd een kraam die wordt ingericht is voor het goede doel. Zoals jullie weten loopt Natalie binnenkort de wandeltocht voor A Sister's Hope (meer daar over lees je hier). Na de succesvolle koopavond, de high tea en de verkoop van de overheerlijke bruisballen en badzout in de winkel, zal zij ook in Hotel Atlas aandacht vragen voor A Sisters' Hope. Natuurlijk hoopt zij de komende dagen het restant van het door haar benodigde startgeld (dat geheel ten goede komt van borstkankeronderzoek) op te kunnen halen.

Vergeet niet dat de demodagen niet alleen in hotel Atlas worden gehouden maar dat er ook een aantal dames in de winkel demonstraties geeft. De winkel is op loopafstand van het hotel (volg de bordjes). Bij zowel het hotel als bij de winkel is voldoende parkeergelegenheid.

Nou dames, dat was het! Alle huishoudelijke mededelingen voor deze editie zitten erop. Vanavond komen we nog even bij jullie terug om onze speciale gast te introduceren. Vergeet dus niet om nog even een kijkje te nemen.

Graag zien we jullie morgen tijdens de Demodagen!

1 opmerking:

  1. Helaas nog niet te zien, ik kom morgenochtend nog wel even lezen.
    Ga nu lekker naar me bed, wens jullie veel succes en fijne en gezellige dagen toe.
    Tot morgen
    Lieve groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.