zaterdag 22 september 2012

Doe@demo met: Astrid Schipper!!!

Als je een prijsvraag zou organiseren en zou vragen wie met haar zus regelmatig workshops in de winkel geeft, wie een flink aantal hobbyboeken op haar naam heeft staan, designer is voor Marianne Design en nog geen editie van de demodagen gemist heeft, dan is er maar 1 antwoord mogelijk: Astrid Schipper.


Deze keer is ze weer gezellig van de partij en laat zij de MD Creatables van september zien, de schaatsen, sneeuwpop, kaarsen en kersttakken en de MD Creatables en MD Craftables van oktober met de nieuwe MD vintage knipvellen. Tijdens de laatste speciale koopavond heeft ze er al iets van laten zien en het waren stuk voor stuk weer prachtige kunstwerkjes. Ook weten wat Astrid naast deze prachtige kalender nog meer heeft gemaakt en waarmee? Kom dan op 28 en 29 september gezellig naar de demodagen!


2 opmerkingen:

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.