vrijdag 31 augustus 2012

Nieuw binnen - Metallic Distress Stain ....

Daar zijn ze dan de nieuwe Distress Stain in metallic kleuren!
Wat is er nu zo bijzonder aan dit nieuwe product? Wel het zijn ├ęchte metallic kleuren maar op waterbasis, hetzelfde dus als alle andere Distress inkten en Stains, en zij hebben dan ook dezelfde eigenschappen als de Distress Stains en inkten.

Hier is een Youtube filmpje waar Tim Holtz een demo geeft met de Metallic Distress Stains :
Metallic Distress Stain is verkrijgbaar in de volgende kleuren:
Antiqued Bronze - Brons
Brushed Pewter   - Silver
Tarnished Brass   - Oud Goud.

Tevens heeft Marlous kans gezien om bijpassend kant te vinden in dezelfde vintage metallic kleuren.
Ook zijn er Sharpie stiften in deze kleuren in de winkel verkrijgbaar om onze projecten mooi af te werken. De kleuren passen allemaal perfect bij elkaar!

Distress stain is ook uitermate geschikt om grotere oppervlakken chipboard of Grunchboard mee te kleuren. De metalic stains zijn enigszins transparant, voor een goede dekking heb ik de Grunchboard figuurtjes 2 maal gekleurd, Eventueel tussen de diverse lagen kan je ze drogen met een heatgun of embossing fohn.
Voor bovenstaande tags heb ik de Mover and Shaper figuren uitgestanst uit Grunchboard omdat ik de dikte van chipboard wilde hebben, maar ik chipboard stuk trek bij het verwijderen uit de stans. Grunchboard is eigenlijk een flexibel chipboard. uitermate geschilt om gedetaileerd te stansen.

Ik heb verder de volgende stansen gebruikt voor bovenstaande tags:
Tag & Tie
Mini Reindeer & 25 Set
Mini Snowflakes Set
Het sterretje is een van de Mover and Shapers van de nieuwe Pop 'n Cut stansen van Sizzix. Daarover van de week meer.

De tags liggen inmiddels in de winkel zodat jezelf het mooie metallic effect kan zien.

Groetjes,
Ellen


1 opmerking:

  1. Wat ziet dat er gaaf uit. Zal wel snel gaan op de doe@ding dagen :). vooral als er zulke mooie tags gedemonstreerd gaan worden. Krijg al helemaal zin in 29 september :)
    groetjes Monique.

    BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.