zondag 26 augustus 2012

Speciale koopavond: 31 augustus!!!

We hebben vandaag zoveel te vertellen. Jullie weten al dat eind volgende maand de demodagen weer worden gehouden. Dat zal zijn op vrijdag 28 en zaterdag 29 september. Maar denk nou niet dat we in de tussentijd geen leuke dingen te melden hebben, in tegendeel zelfs!

Veel van jullie kennen Natalie die ons regelmatig in de winkel bijstaat. Natalie staat momenteel voor een grote uitdaging. Zij loopt in oktober de 60 km walk van A Sister's Hope. Dit is een uitdaging op twee manieren, ten eerste moeten de deelnemers voor 60 km wandelen echt trainen en ten tweede mag je alleen meelopen wanneer je een bedrag van € 1.500,- bij elkaar hebt weten te krijgen door fundraising (sponsoring). Dit bedrag komt volledig ten goede aan onderzoek naar en de behandeling van borstkanker. Op haar blog vertelt Natalie uitgebreid over de wandeltocht en wat zij allemaal doet om in oktober van start te kunnen gaan.

Doe@ding helpt Natalie om haar doel te bereiken en doet dat in de maand september op verschillende manieren:

We beginnen met een speciale "roze" koop- en demoavond met demonstraties van o.a. Astrid Schipper, Elly de Bruin en ...... (dat is nog even een verrassing). Deze avond wordt gehouden op:

Vrijdag 31 augustus 2012 
van 19.00 tot 21.00 uur

Voor de gelegenheid is deze avond een keer niet gratis toegankelijk maar vragen wij voor A Sister's Hope een bijdrage van  € 1,00 per persoon (meer mag natuurlijk ook). Natalie neemt dit bij de deur graag van u in ontvangst. Naast leuke demo's en heerlijke hapjes en drankjes heeft Natalie overheerlijk badzout en fantastische bruisballen in verschillende geuren en kleuren voor in bad gemaakt. Deze badartikelen zijn in de maand september te koop in zowel de winkel als de webwinkel en de opbrengst hiervan gaat volledig naar A Sister's Hope. Ik had het voorrecht om alvast de bruisballen en het zout te proberen en ik heb nog zelden zulke heerlijke bruisballen in m'n bad gehad. Geen bad? Maak er een lekker voetenbadje van!!!

Op 11 september wordt er een speciale workshop gehouden door Astrid Schipper en Nelly de Knegt, welke wordt afgesloten met een luxe high-tea. De kosten voor de workshop en high-tea zijn € 29.95 en ook hiervan gaat de opbrengst naar de A Sister's Hope. Meer informatie over deze speciale workshop zijn verkrijgbaar in de winkel en kunt u lezen op het blog van Natalie.

Er is dus weer genoeg te beleven de komende tijd! Doe net als wij mee en steun Natalie bij het werven van voldoende fondsen om in oktober mee te kunnen lopen. 

Graag tot ziens op vrijdag 31 augustus!!!

5 opmerkingen:

 1. hihi Marlous, komt Jan Smit is dat de verrassing ???? leuk joh ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel jammer dat wij op vakantie zijn,had er graag bij willen zijn.
  Groetjes Cobie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel jammer dat wij op vakantie zijn,had er graag bij willen zijn.
  Groetjes Cobie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bijna goed Angelica ... het is een duo ;)
  Als ze het in kunnen passen in hun schema natuurlijk, want op vrijdagavond hebben ze ook andere dingen te doen, hihi!
  Groetjes,
  Mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wie komen er dan toch, ik ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.