zaterdag 11 augustus 2012

een reis om de wereld in 80 dagen ....... Parijs

Hallo allemaal,

De vakanties zijn bijna weer voorbij en het gewone leven neemt het eerdaags weer over, maar niet voordat we nog wat kaartjes hebben laten zien voor ons zomers thema  "Een reis om de wereld in 80 dagen". Vandaag gaan we nog eenmaal naar Parijs, om morgen te eindigen in......???

Voor bovenstaand kaartje heb ik het volgende gebruikt:
10 x 30 cm ivoor kaarten karton, gevouwen op 7,5 aan beide zijde.
Tegen de beide vouwlijnen heb ik de Mariana design creatable LR200 aangelegd en hem even vast gezet met washi tape. Dat werkt perfect en beschadigd absoluut niet je papier, ook niet als je stanst.
Na het stanzen en embossen de hoeken schuin afgesneden, dunne rode stickytape op de binnenzijde van de driehoeken geplakt en ze dicht gevouwen tot een pocket.
De postcard is gestempels met een postcard stempel van Whimsy stamps. De Eifeltoren is van MFT en de dressform is een mover and shaper van Tim Holtz, maar ook MFT heeft een hele leuk set met een dressform!
Het papier wat ik heb gebruikt was een restje van de Graphic45 "a Ladies diary" lijn die ook ook voor mijn Eifeltoren mini album had gebruikt. Daar komt ook de lady uit die rechts op de kaart staat.
Afgewerkt met wat plakpareltjes,een roosje, een knoopje met tule er door heen en een hoedenpin.

Dat was het voor vandaag. Nu nog even de laatste hand leggen aan de kaartjes van morgen!

Groetjes en tot morgen,

Ellen namens team Doeading.


1 opmerking:

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.