woensdag 29 augustus 2012

Speciale koopavond: update - en nog veel meer!!!

We hebben jullie heel even laten wachten, maar zo hoort dat natuurlijk wanneer je speciale gasten aankondigt ;).

Weddenschappen werden afgesloten, er werd gegist, geraden, want wat zou nu die verrassing zijn a.s. vrijdag tijdens de speciale koopavond? Met Elly en Astrid heb je al een heel veel knutselkwaliteit in huis en we vinden heel erg leuk dat zij a.s. vrijdagavond worden bijgestaan door niemand minder dan Diny Sprakel en Annie Fransen!


Profielfoto

Diny en Annie zullen demonsteren met de Copic Markers en uitleg geven over de certificeringscursussen die zij in de komende periode in de winkel zullen geven. We vinden het echt superleuk dat dit topduo uit de knutsel"scene" kans ziet om tijdens deze speciale avond, die geheel in het teken staat van "Natalie voor A Sister's Hope" aanwezig te zullen zijn en jullie uitgebreid wil voorlichten over het gebruik van Copic Markers!

Het belooft weer een topavond te worden en niet alleen op knutselgebied! Natalie is heel druk met alle voorbereidingen, de winkel zal er prachtig mooi uitzien, er zal een passend hapje en drankje worden geserveerd en er is een flinke voorraad bruisballen en badzout voor de verkoop beschikbaar. En vergeet niet, de volledige opbrengst hiervan gaat naar A Sister's Hope!

Hebben jullie er al zin in? Ik wel hoor!

Graag tot vrijdag!!!

4 opmerkingen:

 1. Dat is niet mis zeg!
  Wat zou ik graag komen.
  Lieve groetjes hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat het echt niet naast mijn deur ligt anders was ik zeer zeker gekomen
  Succes morgen en veel plezier
  Groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je Marlous voor deze aankondiging, ik bloos er van. We komen heel erg graag in je mooie winkel.
  groet Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gezellige boel gaat dat worden meisjes!!!!!!
  Groetjes Ghea

  BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.