donderdag 7 maart 2013

Op weg naar de demodagen met: Marjan van der Wiel


Mijn naam is Marjan van der Wiel. Ik ben beide dagen aanwezig en zal dan de nieuwe materialen van Noor! Design demonstreren in combinatie met de vintage vellen.Zelf ben ik al van mijn 17de actief met kaarten maken. Het hoogtepunt is toch wel de boekjes die ik voor Marianne Design heb mogen maken. Ook de verschillende demo’s die ik geef en de opdrachten die ik krijg zijn geweldig leuk om te doen. Op dit moment is mijn eigen stijl toch wel dat ik erg veel vintagekaarten maak. Het zijn zulke mooie plaatjes dat je daar toch wel erg graag mee werk.
Ik ben al druk bezig met het voorbereiden van deze demo. Vind het altijd erg leuk als ik een tafel hebt met aardig wat creaties.

Het kaarten maken is al een hele tijd mijn hobby, maar nu ben ik er wel veel meer mee bezig door allerlei opdrachten en diversen demo’s…..maar blijf het geweldig leuk vinden om te doen!
Op de demodagen is van alles te zien. Er zijn veel verschillende demo’s maar ook zijn er workshop waar je zelf ook nog van alles kunt maken. Het zijn twee ontzettend gezellige en druk bezochte dagen, die zeker de moeite waard zijn om een keertje te komen bezoeken.

2 opmerkingen:

  1. hoi marjan
    zou zeggen veel succes met alles wat je aan het doen bent en je kaart is supermooi geworden!
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  2. prachtige kaart Marjan, of is het een doosje? groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.