vrijdag 8 maart 2013

Op weg naar de demodagen met: Jolanda Bergmans

Terwijl wij bezig zijn met het klaarzetten van de spullen en het overbrengen van alle prachtige materialen uit ons magazijn, stellen we graag onze laatste gast aan u voor!We vinden het erg leuk dat zowel zaterdag als zondag Jolanda Bergmans aanwezig is om de laatste en allernieuwste producten van Noor! Design van januari en februari te laten zien.


Jolanda is al meer dan 15 jaar werkzaam in de hobbybranche en het hoogtepunt is volgens eigen zeggen toch wel dat zij vanaf 15 mei haar eigen bedrijf Noor! Design gestart is. Jolanda heeft van haar hobby haar werk gemaakt!

In voorbereiding op de demodagen heeft Jolanda samen met het Noor! Design Team zoveel mogelijk voorbeelden in verschillende stijlen gemaakt zodat ze de bezoekers de verschillende toepassingen met de Noor! Design produkten kunnen laten zien.

Bent u net als Jolanda ook benieuwd naar de Demodagen van Doe@ding? Kom dan beslist een bezoekje brengen. Zowel in de winkel als in hotel Atlas staan de deuren van 10.00-16.00 uur voor u open!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.