vrijdag 1 maart 2013

Op weg naar de demodagen met: Lydia Boode

Mijn naam is Lydia Boode en ik vind het super leuk en geweldig dat ik deze keer mijn steentje mag bijdragen aan de Doe@ding demodagen!Wat zal ik laten zien? Ik ben er beide dagen met Copic Markers en PanPastel en doe dat samen met Diny Sprakel. We hebben beiden ons eigen weg hierin, en hebben besproken dat wat Diny op zaterdag doe ik de zondag doe en omgedraaid.

In 2002 ben ik begonnen met scrappen, wat uitgebreid is met het maken van kaarten en mixed media. De hoogtepunten uit mijn hobbycarrière zijn; de opleiding tot Copic Instructeur voor de BeNeLux en het volgen van een RangerU Class bij Tim Holtz in USA.Omdat ik alles zo vreselijk leuk vind om te doen, vind ik dat ik niet echt een eigen stijl heb, het werken met Copic markers is zo verschillend dan het werken met PanPastel maar ook wanneer ik werk met de producten van Ranger is het eind resultaat ook weer geheel anders. De kaarten die ik maak zijn heel divers zo maak ik cute kaarten, een afbeelding ingekleurd met Copic Markers, kleurpotloden (derwent, prisma of faber castell), of met een water color markers. Stempel kaarten, met diverse technieken, en natuurlijk kaarten gemaakt met PanPastel. Binnen de mixed media het maken van een Art Journal boeken, Canvas doeken, en kaarten waarop mixed media verwerkt is.Weken van te voren start ik al met het bedenken van andere toepassingen en het maken van nieuwe voorbeelden. Ik maak een inpaklijst van wat ik zoals mee moet nemen en waar ik mee wil werken. Meestal neem ik teveel mee, want stel je voor dat je een vraag krijg en de vraag niet kan beantwoorden aan de hand van een demootje of voorbeeld!
 
Als een van de weinige mag ik me tot de gelukkige rekenen die van hun hobby hun werk hebben kunnen maken, voor mij is het een way of life geworden.

Zo tussen neus en lip door heb ik vernomen welke demonstratrices aanwezig zullen zijn, gezien hun werk wat zij maken, is het een must have om echt even langs te komen. Alleen al om even een blik te werpen op wat zij gemaakt hebben.

Graag tot ziens!!!

2 opmerkingen:

 1. wat leuk!!! herinner me nog dat ik samen met harriet workshops bij je thuis volgde in zwijndrecht

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Lydia,

  Leuk dat je ook van de partij bent!
  Is al een poos geleden dat ik samen met mijn nichtje LO-workshops bij je volgde.

  Zie je de 9e!
  Harriët

  BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.