donderdag 7 maart 2013

Op weg naar de demodagen met: Hennie BarendregtMijn naam is Hennie Barendregt-van Zelst en tijdens de demodagen zal ik de Collectables van Marianne Design demonstreren, deze stansen zijn ook geschikt om vilt uit te stansen.

Alle beursdagen van Doe@Ding ben ik al van de partij. Ik ben designer voor Marianne Design en Crealies. Ook ben ik actief als DT lid van verschillende challenge blogs en natuurlijk mijn eigen blog http://hensmade.blogspot.com Sinds 2013 ook actief op Facebook. Regelmatig werk ik mee aan de hobbybladen: Hobby Handig, Cards & Scrap en Creatief met Kaarten. 

Het leukste vind ik om in verschillende stijlen te werken. Ik speel in op de opdrachten die ik krijg en dat mag van vrolijk, speels tot ingetogen en nostalgisch zijn. Verder borduur ik graag op mijn kaarten. Voor mijn jarige familieleden maak ik meestal een creatie met foto’s van henzelf. Tegenwoordig wordt er ook weer met vilt gewerkt, daar doe ik graag aan mee.


Tijdens de voorbereiding verzinnen Marlous en ik samen een leuke opdracht, dan ga ik aan de slag want ik wil veel kunnen laten zien. Ook de verschillende mogelijkheden van de materialen wil ik demonstreren.

Is knutselen voor Hennie een way of life of een leuke hobby? Knutselen is voor mij een overlevingsstrategie. Als je knutselt leidt je je brein zo af dat pijnprikkels geen kans krijgen. In mijn leven als “juf” ben ik ook altijd creatief bezig geweest met kinderen. Toen mij eigen kinderen klein waren hebben we erg veel geknutseld met vriendjes en vriendinnetjes en toen ik zelf kind was, was iets maken al erg belangrijk voor me. Ik speelde niet met mijn barbie poppen, maar ik breidde kleertjes voor ze.

Bij Doe@ding voel ik mij thuiskomen! Door de beursdagen heb ik er heel wat vrienden en kennissen bij gekregen. Ook volgers van mijn blog vinden het leuk om mij dan even te ontmoeten. Omdat ik “juf” geweest ben vind ik een demonstratie geven zo ontzettend leuk, je mag je kennis doorgeven en dat doe ik graag.

2 opmerkingen:

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.