donderdag 29 maart 2012

Demomaand bij Doe@ding! Jenine Siemerink en Elly de Bruin

Tjonge jonge, dat beloofd weer een geweldige dag te worden a.s. zaterdag. Niemand minder dat Jenine Siemerink, bekend van Jenine's Card Ideas en vele Hobbytopper boekjes zal een demonstratie geven in de winkel. En onze "eigen" Elly de Bruin die zo ontzettend bedreven is in het gebruik van de Spellbinders stanzen, zal ook aanwezig zijn! We sluiten de demomaand dus echt geweldig af!!!

Jenine vertelde ons dat ze ontzettend veel zin heeft om een dagje bij Doe@ding te komen demonstreren en het een hele eer vindt dat Marlous haar daarvoor gevraagd heeft. Ze zal zaterdag alle kaarten uit de Hobbytopper Miniborduursels & Meer bij zich hebben om te laten zien. Ook zal ze borduren met het allernieuwste garen uit de Jenine-kast, Mettler Silk Finish Effen wat iets dikker op de kaart ligt. Natuurlijk geeft ze antwoord op alle vragen die jullie hebben over de materialen en technieken die ze gebruikt.
En dan Elly de Bruin, we kennen haar natuurlijk van de laatste demodagen in hotel Atlas waar zij demonstreerde met de Spellbinders mallen. Elly is de afgelopen twee weken heel druk bezig geweest om mooie kaarten te maken met de allernieuwste Spellbinders mallen. Je hebt de mallen misschien al gezien in de winkel, er zitten echt plaatjes bij, wat denk je bijvoorbeeld van de Floral Ovals en de Persian Motifs die ze voor het kaartje hiernaast heeft gebruikt. Prachtig toch?! Meer van al dat moois zie je ook zaterdag in de winkel! 

Alleen a.s. zaterdag leuke aanbiedingen in de winkel!


Tot ziens bij Doe@ding

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.