zondag 1 april 2012

Mini workshops "Lente - Pasen" - 4 - Paaskaartjes

Hallo allemaal,

Pasen nadert nu met rasse schreden en het is nu toch echt de hoogste tijd om je Paaskaartjes op de bus te gaan doen.
Heb je nog geen kaarjes klaar en wil je toch wat dierbare familieleden en vrienden een kaartje sturen?Dan hebben wij wat leuke, snelle, kaartjes ter inspiratie gemaakt voor je.
Je kan het patroon van het ei hier downloaden. Ik heb diverse maten eieren in het bestand gezet. Print het  patron uit, knip de eieren uit die je wilt gebruiken en leg het als mal achter op je papier of cardstock en trek het na.

De basis is het dubbele gevouwen ei, daarop heb ik het ene ei zonder en het andere ei mét schulprandje geplakt. Verder afgewerkt met een lintje en wat kant en klare roosjes.  Voor het linker ei heb ik gebruikt van papier uit de lijn Almanac en voor het rechter ei heb ik papier uit de lijn Nature Garden gebruikt.

Weet je trouwens dat ze bij Doe@ding héle leuke paasbedeltjes hebben? Je vindt ze in de kast met laatjes naast de toonbank. Ik heb de bedeltjes met een stukjes scrapperflos aan het lintje gebonden. Geen scrappersflos in huis? Gebruik een draadje bijpassend borduurzijde.

Hier nog even wat grotere foto's van de 2 kaartjes.


Ik ga nog gauw even wat andere Paas projectjes maken, houdt het blog dus deze week in de gaten voor meer nieuws!

Veel plezier met het maken van de laatste paaskaartjes.

Groetjes,
Ellen

3 opmerkingen:

  1. hoi ellen
    twee prachtige paaseieren en het grote geluk is dat je er niet dik van word:-))
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.