maandag 23 april 2012

Magnolia Ink magazine is binnen!!

Vandaag is het Magnolia Ink magazine binnen gekomen!!

Vanwege technische problemen met onze webshop hebben wij besloten afscheid te nemen van de huidige webshop en zullen wij zo snel mogelijk een nieuwe webshop openen! Een nieuwe webshop met meer technische mogelijkheden en voordelen voor iedereen! Zo kunnen bestellingen binnenkort met Ideal worden betaald!

Het bouwen en vullen van de nieuwe webshop duurt ongeveer drie weken. In de tussentijd kunnen bestellingen niet via de webshop geplaatst worden maar natuurlijk wel per email of telefonisch (0181-625017). Ook zijn we natuurlijk altijd beschikbaar per email en telefoon om jullie vragen te beantwoorden.

Wil je gewoon gezellig langskomen om de allernieuwste spullen en materialen te bekijken? Misschien leuk op vrijdag 27 en zaterdag 28 april a.s. wanneer Judith van Different Colors een geweldig leuke demonstratie geeft en waar je een leuke Make & Take kunt doen! Er zijn zoveel nieuwe stempels uitgekomen die Judith laat zien en waarmee je ook zelf aan de slag mag.


Graag tot ziens bij Doe@ding
Koninginnedag geopend van 10.00 - 14.00 uur

4 opmerkingen:

 1. Good luck with the new webshop, I'm so pleased you are adding PayPal :)
  hugs Mandy xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes met jullie nieuwe webshop.Hoop dat jullie snel weer online zijn!
  Groetjes Simone.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje wat vervelend. Succes met het online brengen van de nieuwe webshop.
  groetjes Monique
  (voor de portemonnaie is het wel beter :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes met het vullen van de nieuwe webshop.
  Nog bedankt voor de leuke workshop van Monique afgelopen vrijdag. Ik heb er heel veel van opgestoken. Was de chocola lekker? Groetjes, Mienokje

  BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.