dinsdag 17 april 2012

Kleur Workshops

Wil je graag de techniek beheersen of nog wat beter over weg kunnen met Distress inkt of Copics?
A.s. vrijdag worden er workshops gehouden gericht op de kleurtechniek.
Tijdens een 2 uur durende workshop ga je aan de slag om twee verschillende stempelafdrukjes in te kleuren.
Je kunt je opgeven voor Distress inkt of Copics. De workshops worden gegeven door Monique Lokhorst en Angela van Dorp. Wees er snel bij want er zijn nog maar een paar plekjes vrij.
De workshops starten om 10.00 uur en om 13.00 uur. Voor meer informatie neem contact op met de winkel 0181-625017 of stuur een mailtje naar info@doeading.nl

Vandaag zijn er een aantal nieuwe Tim Holtz stansen binnen gekomen....


Noteer alvast in je agenda!! Op vrijdag 27 en zaterdag 28 april is Judith van Leverink bij ons aanwezig.
Judith is eigenaresse van Different Colors en is bij vele wel bekend door haar aanwezigheid op beurzen en ook tijdens de demonstratiedagen is ze altijd van de partij. Ze heeft weer veel nieuwe stempels uitgebracht. Er is een demonstratie en je kunt aanschuiven voor een make en take. Meer informatie volgt later.

Graag tot ziens bij Doe@ding2 opmerkingen:

  1. Leuk ! Maar ik ben geen Copic en/of Distress kleurster. Maar wel een Derwent Kleurster. Nu zou ik daar ook meer mee willen uittesten , schaduwen en andere inkleur technieken. Komt er misschien ook een keer een workshop voor Derwents ?? Groetjes Paula

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat Judith ook op zaterdag komt. Wij hebben al een afspraak staan om te komen vanuit Zeeland! Hebben er zin in!

    groetjes Renata

    BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.