woensdag 7 maart 2012

Demomaand bij Doe@ding! met Anita Izendoorn


Hebben jullie vorige week ook zo genoten van de prachtige creaties van Jannie van der Zwan? Nou deze week wordt het weer genieten hoor, want Anita Izendoorn (jullie kennen haar allemaal als Anita "Warme groetjes" heeft weer prachtig gespeeld met haar inktjes en poedertjes en ze wil heel graag van alles laten zien. Speciaal voor jullie heeft ze daarom onderstaand berichtje geschreven:


Ik heb net speciaal een foto voor dit blog gemaakt... Zo eentje dat je denkt......och...dat wil ik wel in het eggie zien,....te cute voor woorden ;o). Ben weer heerlijk bezig en laat veel technieken zien en schitterende stempels van o.a. Hero Arts en Penny Black is er ook bij......deze stempels gaan ook verwerkt worden in de nieuwste workshop *spelen met inkt in zomerse sferen*.


Wat niet mag ontbreken zijn de geweldige poedertje, en schitterende templates van TCW, Creatables van Marianne Design en nieuwe achtergrond stempels van Crealies.....kortom, veel te veel om hier even op te noemen dus kom gezellig lang's bij de demomaand bij Doe@ding en geniet a.s. vrijdag en zaterdag van de de demo's stempelen a la Anita......ik laat enorm graag zien wat er allemaal mogelijk is rondom stempelen.

Warme groetjes,
Anita.

7 opmerkingen:

 1. Nou Aniet ik kom zeker bij je kijken.
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oooooh ziet er wel heel erg mooi uit, maarja, we weten niet beter van anita ;)
  heel misschien kom ik vrijdag even, maar dan moet ik nog even bekijken.
  lieve groetjes
  angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daar wil ik graag bij zijn!
  Groetjes hen.

  BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.