dinsdag 13 maart 2012

Demomaand bij Doe@ding! met Marjan van der Wiel

Hebben jullie ook zo genoten van de prachtige dingen die Anita vrijdag en zaterdag jl. in de winkel heeft laten zien? Het was echt weer een heerlijke tafel vol met prachtige kunstwerkjes! A.s. zaterdag zijn er weer heel veel prachtige dingen te bewonderen in de winkel want dan zal Marian van der Wiel een demonstratie geven. Hieronder vertelt ze alvast in het kort wat we zoal van haar kunnen verwachten.Hallo allemaal,

Aankomende zaterdag heb ik een demo met mijn nieuwe boek: Op en Top Nostalgie.
Alle materialen die ik heb gebruikt zijn van Marianne Design. Nieuwe maar ook wat oudere materialen zijn allemaal in het boek verwerkt inclusief patronen. Het is echt een boek voor mensen die erg van het Vintage houden. Hierboven één van de kaarten die in het boek staan, maar ik neem de kaarten van het boek zaterdag allemaal mee zodat je ze ook nog in het echt kan zien.

Dus misschien tot zaterdag bij Doe@Ding?!

Liefs,

3 opmerkingen:

 1. hoi marjan
  een prachtige kaart en jammer dat ik nooit zo iets in het echt kan beleven en een vraagje die prachtige bloemen zijn die ook allemaal van marianne design?
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig mooi kaartje.
  Echt Schitterend.
  Heel veel plezier zaterdag.

  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.