vrijdag 23 maart 2012

Demomaand bij Doe@ding! met Astrid Schipper


De afgelopen weken zijn er ontzettend veel nieuwe materialen uitgekomen en vooral Marianne Design heeft haar collectie in de maand maart flink uitgebreid. Astrid Schipper is met al deze materialen aan de slag gegaan en het is echt een feest om te zien wat zij allemaal gemaakt heeft! Ze vertelt alvast kort wat we zaterdag kunnen verwachten tijdens haar demonstratie in de winkel:

Ik ga de artikelen van maart van Marianne Design demonstreren. Ik heb kaarten gemaakt met de Anja’s-Roses stencils met het Mattie knipvel en de vintage knipvellen. En ik heb kaarten gemaakt met de Eline producten, de creatables in combinatie met de knipvellen en het pretty papers bloc,

Omdat beelden veel meer zeggen dan woorden, laat Astrid twee foto's zien van dingen die ze gemaakt heeft. Veel meer van deze en andere prachtige voorbeelden kun je zaterdag in de winkel bewonderen.
Tot dan!!!

3 opmerkingen:

 1. ja zeker hele leuke spullen weer
  gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er prachtig mooi uit Astrid.
  Echt schitterend.
  Heb een heel fijn weekend.

  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kom bij je genieten hoor Astrid, want dit wil niemand missen he....grandioos zoals jij alles maakt....romantische sfeer en ik hou er zo van....Zelf ben ik er ook de gehele dag met de 1ste workshop in *zomerse sferen* dus dubbel feest en gezelligheid bij....Doe@Ding ;o)))

  Warme groetjes,
  Anita.

  BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.