zondag 17 februari 2013

Op weg naar de Demodagen met: Wilga van 't Zelfde
Voor de aankomende demodagen mag ik met de nieuwe Don en Daisy stempels aan de slag, in combinatie met de craftables van Marianne Design. Vanaf mijn jeugdjaren ben ik al bezig met het maken van kaarten en andere dingen van papier, ik vind heel veel technieken leuk en probeer graag iets nieuws uit. Maar het allerleukst vind ik toch wel het inkleuren van stempels! Sinds 2007 ben ik lid van het Marianne Design team en mag ik met regelmaat voor diverse hobby tijdschriften kaarten maken.

Een hoogtepunt was wel dat ik met drie andere auteurs samen het eerste Don en Daisy boekje mocht maken. Elke dag ben ik dan ook wel een poosje te vinden in mijn hobby kamertje, het is voor mij echt een heerlijke tijdsbesteding.

De demodagen bij Doe@ding zijn altijd de leukste hobbydagen van het jaar (of zoals ik iemand eens hoorde zeggen: Dit is vele malen leuker dan de Kreadoe!) Dat ik hier dan ook weer bij mag zijn, vind ik een hele eer en kijk er echt naar uit!Wil je mij in actie zien, kom dan op zaterdag 9 maart want op zondag ben ik niet van de partij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.