zaterdag 2 februari 2013

De Demodagen van Doe@ding, daar moet u geweest zijn!

Een traditie is het inmiddels, de Demodagen van Doe@ding!

In de kolom hiernaast kunt u nog lekker nagenieten van de jubilieumeditie die in oktober gehouden werd.

Iedere keer als de Demodagen afgelopen zijn, beginnen voor ons weer de voorbereidingen voor de volgende editie. Welke data prikken we, wie gaan er demo's geven, welke workshops doen we dit keer, kan iedereen, kunnen we in hotel Atlas terecht? Altijd een heel geregel maar wat is het iedere keer weer leuk-leuk-leuk!!!

Zoals jullie al hebben kunnen lezen, zijn de data inmiddels bekend: zaterdag 9 en zondag 10 maart 2013. Niet op een vrijdag en zaterdag zoals jullie van ons gewend zijn, maar op een zaterdag en een zondag. De zondag blijkt bij veel creabea's (om deze week maar in de sfeer van het koningshuis te blijven) de uitgelezen dag te zijn om beurzen af te struinen en heerlijk op een ontspannen manier met hun hobby bezig te zijn. En aangezien bij Doe@ding de klant koning is (het houdt niet op met verwijzingen maar ik beloof, dit is de laatste) hebben we voor deze keer de demodagen een klein beetje verschoven. Niet minder leuk, niet minder gezellig, niet minder demo's of workshops maar wel veel meer kans om al onze klanten in de gelegenheid te stellen de Demodagen mee te beleven!

Ik heb het voorrecht gehad om de lijst met deelnemers van de demodagen te zien. En werkelijk, de crème de la crème an de Nederlandse hobbywereld zal dit keer vertegenwoordigd zijn!! Sommige dames zijn er twee dagen, andere dames zullen of op zaterdag of op zondag acte de présence geven. Voor de echte die-hards is het misschien een leuk idee om er een compleet hobbyweekend van te maken en op zaterdag gezellig in hotel Atlas te blijven overnachten!

De komende weken zullen wij u dagelijks op de hoogte houden en steeds een beetje meer van het spectaculaire programma bekendmaken. 

Als u dat nog niet gedaan had, dan kan ik u alleen nog adviseren om zaterdag 9 en zondag 10 maart in uw agenda te blokkeren. 

"De Demodagen van Doe@ding, daar moet u geweest zijn!!!"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.