zaterdag 23 februari 2013

Op weg naar de demodagen met: Jannie van der ZwanOok de komende demodagen is Jannie van der Zwan weer van de partij. Jannie demonstreert dit keer de nieuwste spullen van Nellie Snellen Cameo punch en Dies, Lars en Lilly stempels, Multi Frame Dies, Filling Dies en de Picture Embossing Folders.

Jannie is al al vanaf kinds aan bezig met knutselen, breien en haken maar met kaarten maken zal het ongeveer een jaartje of 15 zijn en mijn hoogtepunten zijn dat ik demonstratrice van Nellie Snellen mocht worden want heb ook een paar Hobbydols boekjes mogen maken en maak artikels voor de Hobbyhandig, Creatief met Kaarten en sta elke maand in het Hobbyjournaal.

Zelf kan Jannie niet goed omschrijven wat haar stijl is, ze zegt hierover: "Het is van alles wat maar ben wel een drukke kaartenmaakster wil altijd er veel op al maak ik nu ook wel rustige kaarten".

Momenteel ben ik al bezig met de voorbereidingen. Ik begin altijd vroeg met kaarten enzo maken want wil van alles iets laten zien maar op het laatst komt er altijd nog een ideetje en dat moet dan ook nog gemaakt worden!

Voor Jannie is alles begonnen als hobby maar nu is het wel iets meer dan een hobby omdat ik ook vaak artikels en opdrachten maak maar ik blijf het wel zien als hobby om er plezier in te houden.Als we Jannie vragen waarom je beslist de demodagen moet bezoeken zegt zij: "De demodagen zijn speciaal omdat er zoveel verschillende demonstraties zijn dus een hoop nieuwe dingen te zien dat maakt dit zo speciaal en natuurlijk de leuke workshops die ze kunnen gaan doen maar vind dit ook altijd hele gezellige dagen waar je ook lekker met mede knutselaars kan kletsen."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.