maandag 11 februari 2013

Op weg naar de Demodagen met: Neline Plaisier


Hallo, ik ben Neline Plaisier! Tijdens de demodagen ga ik aan de slag met de nieuwe Eline materialen van Marianne Design. De collectables Eline’s baby samen met tabblaadjes en de “flower” mal.


Zoals je wel aan mijn kaarten kunt zien, vind ik verschillende stijlen leuk, van heel druk tot clean and simple, meestal als ik aan een kaart begint, heb ik een idee in mijn hoofd, maar dat pakt altijd weer anders uit. Kan soms een paar uurtjes schuiven met verschillende materialen op mijn kaart! Ik ben inmiddels heerlijk aan de slag gegaan met voorbeelden maken, ik houd ervan om  vroeg genoeg te beginnen, zodat er geen stress is ;)


Ik ben al heel veel jaar met kaarten maken bezig en op het moment helemaal verslingerd aan stempelen en inkleuren. Ik vind het geweldig leuk dat ik lid mag zijn van het Marianne Designteam en het Magnolia designteam. Een van mijn creatieve hoogtepunten is toch wel het uitbrengen van mijn eigen boekje “Kaarten uit Scandinavie” die ik samen met Tirion en Marianne Design hebt uitgebracht. Later heb ik aan het boekje Don en Daisy  meegewerkt (met meerdere auteurs). Mijn hobby is een hele leuke vrijetijdsbesteding, er gaat heel wat uurtjes is zitten bij mij, gelukkig is het goed te combineren met 4 kinderen die overdag naar school gaan.

De demodagen zijn altijd geweldig leuke dagen en vond het ook dit keer weer een hele eer om gevraagd te worden door Marlous.

Iedereen moet gewoon komen om de bijzondere leuke sfeer te proeven! Wil je mij in actie zien, kom dan op  zaterdag 9 maart, op zondag ben ik niet van de partij.

1 opmerking:

  1. Mooie kaart Eline was gezellig om met je kennis te maken afgelopen vrijdag
    Groetjes marian

    BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.