zondag 22 juli 2012

Workshop - DylusionsVindt jij die wat extravagante Dylusions stempels, inkt sprays en stencils van Dyan Reaveley ook zo leuk, maar weet niet precies wat je er allemaal mee kan doen? Wil je een begin maken met Art Journaling, maar je weet niet hoe? Dan is deze workshop iets voor jou!

Ook als je niet van haar stijl houdt, maar wel verschillende technieken met inktsprays, distress inkt en stencils wilt leren dan ben je van harte welkom.

We gaan een groot mini boek maken dat geheel gevuld wordt met Distress inkt, Dylusions inkt sprays, stencils en natuurlijk stempels van Dyan Reaveley. We laten de verschillende mogelijkheden met al die nieuwe materialen de revue passeren. Bovenstaand boek dient ter illustratie. Het echte boek zal nog iets groter zijn.

Deze workshop wordt gegeven op zaterdag 8 september van 10:00 tot 16:00 uur.
De prijs is E 34,95 inclusief alle materialen, koffie, thee en een heerlijke lunch. 

Opgeven kan door je plekje te reserveren via de webshop:
Workshop Ellen 8 september

Indien je zelf in het bezit bent van een heat tool en een waterkwastje dan is het aan te raden die mee te nemen. Let ook even op je kleding. Wijde lange mouwen is niet aan te raden.

Meer foto's, ter inspiratie, kan je op mijn eigen blog vinden: ellensscrappalace.blogspot.nl

Hopelijk mag ik jou verwelkomen op 8 september.

Groetjes,
Ellen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.