zondag 8 juli 2012

Het was gezellig en warm.....
De opkomst was geweldig! Iedereen bedankt. Op naar het volgende event.
Team Doe@ding

8 opmerkingen:

 1. het was erg gezellig en ik heb er van genoten. Van de nieuwe spulletjes heb ik alweer het nodige gemaakt. Liefs sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was heel gezellig.En complimenten voor de hele organisatie.Iedereen heeft heel hard gewerkt, en het ging allemaal weer met een hartelijke glimlach.
  En ik heb genoten van jullie super georganiseerde avondje!!!

  Groetjes Francisca

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vond het jammer er niet bij te kunnen zijn maar helaas volgende keer beter.
  De dames staan er weer prachtig op!!

  Groetjes esther

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helaas kon ik niet vrijdagavond, maar wat ziet het er gezellig druk uit! Ik kom binnekort overdag wel weer eventjes inslaan :) Superwinkel met veel te leuke spulletjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Och wat was het geweldig gezellig en lekker druk....Heerlijk genoten van de zomerse drankjes en hapjes want ook Aniet werd verwend....Heb het zo geweldig leuk gevonden en de opkomst was te gek, allemaal bedankt weer voor een avond met een zonnig randje hoor ik geniet nog even na....;o)En hoop er volgende keer weer bij te zijn met......al haar warme groetjes ;o)

  Anita.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het was heel gezellig en het weer werkte ook super mee. Waar bij jullie een mooie blauwe lucht was, was ca 30 km verderop een hele donkere dreigende lucht. De demo's waren super, ondanks de drukte kon je toch ook kijken en ik heb weer veel leuke idee├źn opgedaan, weer supergave spullen gekocht en nu nog even de tijd zoeken om ermee aan de slag te gaan.

  Op naar een volgende keer.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben niet geweest, maar het ziet er druk en gezellig uit. Leuk voor jullie.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer dat ik er ook niet bij kon zijn maar de volgende event ben ik zeker bij.
  Ziet er zoals gewoonlijk heel gezellig uit.
  Toppie winkel met toppie mensen!
  Groetjes Thea Wildeman

  BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.